Vilvoorde, 10 september 2019 – Social Seeder, het Employer Branding-platform van Patrick De Pauw en Dado Van Peteghem, groeit in Europa en gaat actief de Amerikaanse markt op. “Het belang van het vinden en gebruiken van waardevolle ambassadeurs wordt populairder, bij bedrijven maar ook in de politiek”, vertelt CEO Patrick De Pauw. Om deze verdere internationalisering in goede banen te leiden worden 11 nieuwe profielen aangeworven die zullen werken vanuit het kantoor in Vilvoorde.

 

 “Er is een War-On-Talent: je moet als organisatie eruit springen, want kandidaten houden met meer rekening dan enkel locatie en loon rekening bij hun jobkeuze. Dat doe je door ook je waarden en visie te communiceren op een betrouwbare en authentieke manier. Bedrijven beseffen dat medewerkers daar een cruciale rol in spelen. De afgelopen maanden is Social Seeder sterk gegroeid. We voelen dat er een momentum is: de markt groeit in binnen- en buitenland, en daarom werven we nu 11 nieuwe medewerkers aan”, aldus CEO van Social Seeder Patrick de Pauw. Social Seeder startte in 2014 en is 5 jaar later uitgegroeid tot een platform dat door meer dan 250 organisaties in Europa ingezet wordt voor Employer Branding, maar ook voor Social Selling en Marketing. Klanten zijn onder andere Nuon, Arcelor Mittal, Atlas Copco, Unilever en Belfius.  Social Seeder is op zoek naar onder andere Product Managers, Customer Success Specialists en Account Managers.

Uitbreiding naar de Verenigde Staten

Een aantal Amerikaanse organisaties werkt reeds samen met Social Seeder, maar het Belgische bedrijf gaat nu ook actief de Amerikaanse markt aanspreken.

“Na enkele reizen en gesprekken hebben we besloten om met Social Seeder de Amerikaanse markt op te gaan. Met name bij politieke verenigingen is er veel interesse: er is een wil om mensen weer centraal te stellen, in hun verhalen en in hun communicatie. Social Seeder biedt daar het perfect platform voor. Met de Amerikaanse presidentsverkiezingen in het vooruitzicht is dit het perfecte moment voor Social Seeder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *