Inspirerende webinar – Gratis │ 26 april – 13.30 CEST

Virtuele koffiebreak

Social media is wat wij tegenwoordig allemaal inzetten. We willen ons allemaal laten zien. Meestal zit er een goed uitgedachte strategie achter. En dan komt Social Seeder bij veel bedrijven aan tafel, om de ambassadeurs te activeren. En zo blijven we bij social media.

Toch is het leuk om hier ook eens out of the box te gaan! Want niet alle medewerkers of klanten zijn even actief op social media. Dus hoe bereik je hen?

In onze eerste virtuele koffiebreak gaan we op bezoek bij UWassistent. UWassistent biedt zorg-, hulp- en gemaksdiensten aan huis om het dagelijks leven aangenamer te maken. Deze hulp biedt zij aan bijvoorbeeld senioren, hulpbehoevenden en mantelzorgers.

In deze virtuele koffiebreak bespreekt Diederik van Dam (Social Seeder) samen met het team van UWassistent:

  • Hoe UWassistent externe ambassadeurs werft
  • Hoe UWassistent offline kanalen inzet voor het aantrekken van online ambassadeurs
  • Het belang van persoonlijke communicatie binnen zorgverlening
  • De groeiambitie van UWassistent om een landelijk netwerk van dienstverleners te bouwen om particulieren van gerichte ondersteuning te voorzien
  • Q&A

Datum: Donderdag 26 april om 13.30 CEST uur
Duur: 30 min + 10 min Q&A
Tarief: Gratis

Hosts:

Diederik van Dam
Country Manager Nederland
 
 
 

Over UWassistent

UWassistent is een franchiseorganisatie. Het team op het hoofdkantoor ondersteunt de lokale franchisenemers bij hun taken, zodat zij zich kunnen richten op persoonlijke dienstverlening. Door onze manier van organiseren combineren we de voordelen van een landelijke organisatie met voordelen van een lokale flexibele onderneming.

Meer over UWassistent.

BOEK NU EEN PLAATS:

More than 250 companies trust Social Seeder